De partners van Talent voor Zeeland

Talent voor Zeeland brengt deze partijen samen. De ontwikkeling van trainees staat hierin natuurlijk centraal. Daarom zijn we blij met onze gevarieerde poule aan kennispartners, die allerlei verschillende trainingen verzorgen. De opdrachtgevers zijn minstens even belangrijk. Zij bieden een leerzame omgeving waar trainees praktijkervaring kunnen opdoen.De ontwikkeling van trainees staat natuurlijk centraal. Sinds de start hebben we al meer dan 35 trainees uit 6 verschillende lichtingen geholpen met het vinden van een top werkgever in Zeeland. Daarnaast bieden we de trainees een uitdagend traineeprogramma, boordevol interessante workshops en trainingen. Benieuwd wie onze talenten zijn? Maak dan eens kennis met onze trainees!

Gedurende anderhalf jaar volgen de trainees het traineeprogramma van Talent voor Zeeland. Verspreid over de periode volgen zij verschillende sessies en workshops die in het teken staan van hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op deze dagen komen alle trainees bij elkaar om ervaringen te delen, te relativeren en om plezier te hebben met elkaar. We zijn enorm blij met onze gevarieerde poule aan kennispartners, die de trainingen en workshops verzorgen. Maak kennis met de aangesloten kennispartners.

Binnen het traineeprogramma worden de trainees begeleid, maar het merendeel van de tijd zijn de trainees aanwezig en actief bij de werkgever om hier de kickstart van hun carrière te beleven en wellicht te vervolgen. De opdrachtgever heeft formeel gezien twee rollen: Ze functioneren als inhoudelijke begeleider en mentor.