Nieuws

Solliciteren nu voor oktober 2022!

Solliciteren nu voor oktober 2022!

01-05-2021 Elk halfjaar start er een nieuwe ronde van het traineeship Talent voor Zeeland. Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil jij jouw carrière een kickstart geven? Dan is het traineeship 'Talent voor Zeeland' iets voor jou! Op de vacaturepagina worden alle opdrachtgevers en vacatures bekend gemaakt voor de ronde van oktober 2022. Een open sollicitatie sturen kan altijd, graag zelfs! We gaan graag met je in gesprek en matchen je aan een passende opdrachtgever.

Class of 2022 is gestart!

Class of 2022 is gestart!

15-04-2022 De nieuwe periode van Talent voor Zeeland is gestart! Vier nieuwe trainees gaan aan de slag met hun traineeship bij de opdrachtgevers Scalda, Gemeente Reimerswaal en Provincie Zeeland. Vandaag was de eerste dag van het traineeprogramma waarbij ze elkaar en de trainees die al een tijdje bezig zijn hebben leren kennen. Ze hebben leerdoelen opgesteld en uitgesproken wat hun ambities zijn in dit traject. We wensen ze veel succes en binnenkort stellen we ze natuurlijk aan je voor!

Class of 2021 is gestart!

Class of 2021 is gestart!

01-10-2021 Op 1 oktober is de tweede periode van Talent voor Zeeland gestart. Zeven trainees gaan vanaf vandaag aan de slag met de opdrachten bij de verschillende opdrachtgevers. Op vrijdag volgen ze het traineeprogramma dat in het teken staat van hun persoonlijke ontwikkeling.

Kathy is gestart bij Zeeuwland!

Kathy is gestart bij Zeeuwland!

01-09-2021 Ondanks dat het nieuwe seizoen van het Traineeship pas 1 oktober van start gaat, heeft Kathy Eerland vandaag haar eerste werkdag bij Zeeuwland. Kathy gaat aan de slag als trainee Vastgoed en gaat ontdekken hoe het is om te werken in een woningcorporatie. Wij wensen haar heel veel plezier en succes!


E-mailen
LinkedIn