Ontmoet de trainees!

Class of 2022

Joyce Slager - Provincie Zeeland

Joyce Slager - Provincie Zeeland

Na mijn hbo bachelor Chemie aan de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen wilde ik nog graag verder studeren. Daarom besloot ik de master Biology and Business Studies te volgen aan de Universiteit Leiden. Hoewel ik een grote passie heb voor wetenschap en onderzoek wilde ik mijn carrière starten in een ander werkveld. Daarnaast was mijn liefde voor Zeeland zo groot dat ik na 3,5 jaar toch weer terug besloot te gaan naar deze fijne provincie. Het traineeship sprak mij meteen aan omdat ik mijzelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak kan blijven ontwikkelen. Als trainee Slimme Mobiliteit bij de Provincie Zeeland ben ik betrokken bij het Living Lab Slimme Mobiliteit. Hierin maak ik mij sterk voor de introductie van MaaS-apps in Zeeland en de koppeling met de “wielen” en de gebruikers. Daarnaast ga ik mij ook bezighouden met het laten groeien van het deelmobiliteit systeem in Zeeland. Een ontzettend leuke uitdaging!

Ymke Temmerman - Scalda

Ymke Temmerman - Scalda

Hoi! Mijn naam is Ymke Temmerman en ik ben 24 jaar oud. Bijna mijn hele leven heb ik vlakbij de kust in Zeeland gewoond. Hier is mijn passie voor water ontstaan. Dit is dan ook de reden dat ik de bachelor Watermanagement heb gedaan aan de HZ University of Applied Sciences. Tijdens deze opleiding heb ik de Zeeuwse kust nóg beter leren kennen. Omdat ik nog niet klaar was met leren ben ik daarna begonnen aan de master Aquaculture & Marine Resources Management aan de Wageningen Universiteit. Door de omstandigheden van deze tijd, ben ik na een half jaar in Wageningen teruggekomen naar Zeeland om hier mijn studie af te maken. In oktober 2021 ben ik afgestudeerd en dat betekende het begin van de zoektocht naar een passende plek in Zeeland. Deze zoektocht heeft mij uiteindelijk geleid naar het traineeship “Talent voor Zeeland”. Binnen dit traineeship krijg ik de kans om me in te zetten voor verschillende opdrachtgevers binnen de Zeeuwse watersector. Dit geeft mij de kans om bij te dragen aan onze mooie provincie en mee te denken over de uitdagingen van morgen. Daarnaast kan ik mezelf binnen het programma blijven ontwikkelen terwijl ik de water sector beter leer kennen, een kans waar ik ontzettend blij mee ben!

Nienke Dierikx - Provincie Zeeland

Nienke Dierikx - Provincie Zeeland

Hi allemaal, mijn naam is Nienke Dierikx. In februari 2022 heb ik mijn masterdiploma in Marketing Management aan de Tilburg University behaald. Na een reisje door Oost-Europa besloot ik toch weer terug in Oostburg te gaan wonen. Daar hoort natuurlijk ook werken in Zeeland bij. Zo kwam ik terecht bij het Traineeship Talent voor Zeeland. Het was voor mij een mooie gelegenheid om werkervaring op te doen maar ook om mezelf verder persoonlijk te ontwikkelen. Als Trainee Promotie & Activatie Geopark Schelde Delta bij de Provincie Zeeland ga ik aan de slag met verschillende partners om het UNESCO keurmerk van Geopark te realiseren voor het gehele stroomgebied van de Schelde.

Lievijn Hagenaars - gem. Reimerswaal

Lievijn Hagenaars - gem. Reimerswaal

Hallo, mijn naam is Lievijn! Ik ben in Delft opgeleid als Industrieel Ontwerper, een brede en creatieve studie waarbinnen innovatie centraal staat. Binnen de master Design for Interaction heb ik mezelf extra verdiept in de belevingswereld van mensen en hoe hier passende producten en diensten voor te ontwerpen. Ik werk graag aan sociaal maatschappelijke vraagstukken die impact hebben! Hier zet ik graag tools en methodes voor in zoals co-creatie, design thinking, kwalitatief onderzoek en ideation. Ik ga starten bij de gemeente Reimerswaal binnen de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Binnen mijn eerste project ga ik aan de slag met de leegstand in zowel dorpskernen als kerken. Het doel is het in kaart brengen van leegstand en te komen tot oplossingen en visies voor een bebouwde omgeving die meer toekomstproof is. Ik vind het belangrijk om te blijven leren vandaar de keuze voor het traineeship. Een unieke kans om met zoveel aandacht en ondersteuning te mogen starten in Zeeland. Ik heb heel veel zin om de provincie en alle bedrijvigheid en innovatie verder te ontdekken. Ik woon zelf inmiddels met mijn hond Faya weer in de buurt, namelijk in de gemeente Woensdrecht. Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur, met het maken van foto’s, in kunstmusea of gezellig met vrienden.

Class of 2021

Thierry Ars - Beveland Wonen

Thierry Ars - Beveland Wonen

Mijn naam is Thierry Ars en ik kom uit Vlissingen. Na het afronden van mijn HBO Bachelor in International Business & Management Studies besloot ik dat ik de technische kant op wilde, daarom heb ik mijn master in Data Science gehaald aan Tilburg University. De laatste jaren heb ik me vooral bezig gehouden met programmeren, wiskunde en statistiek. Ik heb voor het traineeship gekozen om onder andere mijn business skills verder te ontwikkelen en om van de andere trainees te leren. Ik ga aan de slag bij Beveland Wonen om ze te helpen met hun databeleid, automatiseren van processen en analyses van de data. Naast mijn werk ben ik vaak te vinden in de sportschool en heel af en toe kan je mij voorbij zien fietsen op de mountainbike.

Simone Vonk - gem. Schouwen-Duiveland

Simone Vonk - gem. Schouwen-Duiveland

Ik ben Simone Vonk, 23 jaar, geboren in Bergen op Zoom en nu woonachtig in Middelburg. Ik heb de bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Utrecht afgerond en afgelopen jaar de master Culture, Organization and Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam gedaan. De sociaal-maatschappelijk relevantie staat centraal in mijn studieachtergrond. Dat kan ik goed gebruiken tijdens het traineeship Sociaal Domein dat ik volg bij gemeente Schouwen-Duiveland. Naast deze opdracht, heb ik één dag in de week traineedag met mijn mede-trainees. Deze dag staat in het teken van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat is ook de reden waarom ik voor dit traineeship heb gekozen, want na mijn studie wist ik dat ik nog niet uitgeleerd zou zijn!

Lisanne Elshof - gem. Schouwen-Duiveland

Lisanne Elshof - gem. Schouwen-Duiveland

Hallo! Ik ben Lisanne en ik werk als trainee bij gemeente Schouwen-Duiveland in het Ruimtelijk domein. Ik heb voor het traineeship Talent voor Zeeland gekozen omdat ik mij na mijn studie graag verder wilde ontwikkelen en hier veel aandacht voor is binnen het programma. Daarnaast kan ik meekijken in twee organisaties en meewerken met verschillende opdrachten waardoor ik een goed beeld kan vormen van wat het beste bij mij past en wat mijn sterktes en zwaktes zijn. Ook woon ik nog maar kort in Zeeland en biedt dit traineeship mij de mooie kans om hier een netwerk op te bouwen. Qua werk zocht ik een functie met maatschappelijk belang, waarin ik toekomstgericht zou moet denken, waarbij ik kan schakelen met verschillende partijen en het liefste met een stukje verandermanagement erin. Dit zie ik gelukkig allemaal terug in mijn opdracht! Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig en hou ik ervan om te kitesurfen, zeilen, hockeyen en wielrennen. Verder hou ik ervan om te reizen en andere culturen te ontdekken.

Leendert Bom - AddVision

Leendert Bom - AddVision

Hoewel ik de afgelopen jaren woonachtig ben geweest in Rotterdam haalt ook deze stad de Zeeuw niet uit de mens. Daarom ben ik opzoek gegaan naar mogelijkheden op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Toen de vacature voor een traineeship voorbij kwam, sprak deze mij direct aan. De vacature richtte zich met name op persoonlijke ambities en enthousiasme en niet zozeer op competenties en vaardigheden. Hierdoor geeft dit traineeship mij de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Als trainee Projectmanager ga ik aan de slag bij AddVision in Vlissingen. Ik kijk er erg naar uit om de organisatie te leren kennen en met veel enthousiasme aan uiteenlopende projecten te mogen werken, om zo een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van de provincie.

Maura Erentreich - Provincie Zeeland

Maura Erentreich - Provincie Zeeland

Mijn naam is Maura Erentreich en ik ben 23 jaar. Ik ben geboren in Vlissingen en ik woon samen met mijn vriend in Oost-Souburg. In juli 2021 ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ik heb eerst de bachelor Bedrijfskunde gevolgd en vervolgens de master Strategic Management. Tijdens mijn studie heb ik op kamers gezeten in Rotterdam, maar door het Coronavirus ben ik weer teruggekomen naar Zeeland. Het Traineeship Talent voor Zeeland sprak mij erg aan omdat ik vooral veel theorie heb gehad tijdens mijn studie en weinig werkervaring op heb kunnen doen. Het Traineeship Talent voor Zeeland biedt mij de kans om werkervaring op te doen en aan verschillende opdrachten te werken, zodat ik kan kijken wat voor werk het best bij mij past. Daarnaast wordt er erg veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling. In mijn werk vind ik maatschappelijk betrokken zijn belangrijk en dit gaat goed samen met mijn Traineeship bij de Provincie Zeeland. Hier ga ik aan de slag bij de afdeling Bestuursondersteuning, waar ik onder andere werk aan de versterking van het openbaar bestuur, regiocontracten en openbare orde/veiligheid.

Sanne van de Linde - Provincie Zeeland

Sanne van de Linde - Provincie Zeeland

Na het afronden van mijn hbo-studie Bedrijfskunde wilde ik graag het werkveld in. Ervaring opdoen en iets kunnen bijdragen in de praktijk waren een van mijn vele redenen. Toch had ik niet het gevoel dat ik klaar was met leren en ik wilde mij verdiepen in het vak informatiemanagement, dat mijn interesse had gewekt tijdens mijn opleiding. Het traineeprogramma Talent voor Zeeland heeft mij deze kans geboden. Als Trainee Datamanagement Mobiliteit ga ik de komende anderhalf jaar aan de slag binnen de Provincie Zeeland. Deze organisatie heeft mij mooie en uitdagende opdrachten gegeven, zoals een onderzoek naar mobiliteitshubs in Zeeland en het in kaart brengen van informatiestromen.

Kathy Eerland - Zeeuwland

Kathy Eerland - Zeeuwland

Mijn naam is Kathy Eerland, afgelopen juli ben ik afgestudeerd voor de opleiding HBO Bouwkunde aan de HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Ik heb voor het traineeship gekozen omdat ik het interessant en leuk vind om mijzelf te ontwikkelen. Mijn interesse in het vakgebied ligt voornamelijk bij het contact hebben met verschillende huurders en aannemers en hun helpen bij het probleem wat zij hebben in een woning. Naast het werk vind ik het gezellig om samen met vrienden af te spreken en sta ik langs de lijn om te kijken naar een korfbalwedstrijd. Sinds afgelopen september ben ik gestart als trainee vastgoed bij woningcorporatie Zeeuwland.

Class of 2020

Dena Verschoor - Adrz

Dena Verschoor - Adrz

Dena heeft in 2020 de Master Human Resource Management afgerond aan de Erasmus University in Rotterdam. Toen ze aan haar traineeship begon was ze 22 jaar en woonde in Oost-Souburg. In oktober 2020 is ze gestart aan haar traineeship bij het Adrz en ging aan de slag met HR vraagstukken zoals duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning. Dena werkte één dag in de week mee bij AddVision. Na het afronden van haar traineeship hield het Adrz haar graag in huis en ook Dena beviel het goed. Ze is daarom sinds 1 februari 2022 gestart in haar nieuwe functie als junior medewerker Audit, Risk en Compliance.

Jelle van der Wouw - Zeeuwland

Jelle van der Wouw - Zeeuwland

Jelle is in september 2020 begonnen aan zijn traineeship bij Zeeuwland en AddVision. Jelle woonde destijds in Bergen op Zoom en had de opleiding Bedrijfskunde afgerond aan de Avans Hogeschool in Breda. Tijdens zijn traineeship werkte hij vier dagen in de week op kantoor bij Zeeuwland als medewerker klant & omgeving. Éen dag in de week werkte Jelle bij AddVision aan verschillende projecten. Nog voor zijn traineeship was afgerond kreeg hij een aanbod vanuit Zeeuwland waar hij nu vast in dienst is.


E-mailen
LinkedIn